Vasa kompishundar

Gruppen har verksamhet i Vasa och dess närområde.

Våra fasta besöksplatser:

Åldringar: Carl&Carolina, Fylgia, Fyrrykartano, Himalajan palvelutalo, Hoivakoti Hopearanta, Kaarlentupa, Krannila, Mainiokoti Isolahti, Onnenkaivo, Präntöön Helmi,  Ruukinkartano, Sorsantien palvelutalo, Toiska (Laihela)
Andra: Kultanummi, Meritähti, Validia, Gamla Vasa sjukhus, Isootupa (Laihela)

https://www.facebook.com/groups/1937153003279355/

Hundar: Tryck på hundens bild så får du info om hunden. Tillbaka i början tryck på Home på tangentbordet.

Presentationer på finska

                       

Bella (f. 2015) cockerspaniel, tik

Bella är en sprallig och människokär hund som har lite svårt att sitta stilla,men älskar att sitta i famnen!

Bianca (f. 2014) shetland sheepdog, tik

Bianca är en social, glad och busig sheltie-tjej. Hon är väldigt nyfiken på livet och vad det har att erbjuda. Bianca älskar att vara ute i naturen, spelar ingen roll om solen skiner eller om det spöregnar. Att få springa fritt i skogen är det bästa hon vet, samtidigt som en kramstund med matte också kommer högt på listan. Bianca tycker om då det händer saker och då hon får vara med. Hon har många bra hundkompisar vi brukar leka med, men hennes allra bästa vän är en katt. Bianca mår som bäst då hela familjen är samlad, då är hon lycklig.

Bodil (f. 2008) mops, tik

Bodil är en livsnjutare som gärna hänger med på allt möjligt. Hennes favoritsysslor är att njuta i solen och bevaka fågellivet vid sommarstugan. Vintern tycker hon inte så mycket om. Att ligga på soffan och mysa med matte är en annan storfavorit och Bodil ska helst vara så nära som möjligt. För en mops är det personliga utrymmet överskattat och "If I fits, I sits" gäller för det mesta. Bodil är matglad och gör vilka konster som helst bara hon får sin belöning i form av mat. Hon är också ganska envis, men också en mycket snäll och lugn hund. Vid vissa utvalda tillfällen visar hon sin busiga sida.

Elli (f. 2012), finsk lapphund, tik

Hej!  Jag heter Elli, född 2012, och är en Finsk lapphund. Jag är en lugn och harmonisk tös och jag trivs bäst ute i skären med min matte och blandrasen ( Finsk lapphund/ Finsk spets) Ines som redan är 12 år. Gillar människor och andra hundar och har några favorit kompisar. Kan "vinka" med framtassen och får då en liten godis till belöning. Delar ut pussar till alla som kommer tillräckligt nära!

Frida pomeranian, tik

Hej! Jag är skönheten i huset, Mimmi (dvärgschnauzer) får stackaren vara odjuret. Jag trivs med uppmärksamhet från stora och små och står gärna till tjänst med en puss eller två. Vatten gillar jag inte, men snö är en helt annan sak! Min favoritleksak är en mus som jag använder som tröstnapp.

Molly (f. 2012) pomeranian, tik

Molly är en pigg, social och nyfiken tjej som tycker om bus och skoj. Hon vill gärna ha uppmärksamhet och njuter av att stå i centrum! Molly tycker om att få vara med och åka cykel, bil och båt, speciellt villa-livet mår hon bra av. Det allra bästa Molly vet är godis och lek.

Nero (f.2014) cavalier kingcharlesspaniel, hanhund

Neros favoritplats är vårt sommarställe och särskilt roligt är det att få åka i båten. Nero tycker om alla människor från barn till åldringar. Hans käraste hundkompis är lillebror Acke, med honom är det roligt att busa. 

Rosie samojed, tik

Rosie, 2 år. En pigg och glad samojedflicka som älskar allt och alla. Rosie är mycket social och tycker om att vara nära människor.

Rufus (f. 2012) finsk lapphund, hanhund

Rufus är en pigg hanhund som tillbringar sina dagar hemma med sina hund- och kattkompisar.  Han gillar att leka med bollar och brottas med sina vänner. Rufus tycker också om att springa lös i skogen. Där emellan ligger han gärna och håller koll på hela flocken hemma, gärna gnagande på ett ben. Rufus är väldigt matfrisk och gör vad som helst för lite godis! Han tycker om alla människor som visar honom intresse, njuter av klappar och kan sitta hur länge som helst hos någon som pajar honom. Han  delar också gärna ut pussar åt dem som kommer nära.

Timon (f. 2013) pomeranian, hanhund

Timon är en lugn, social och gillar väldigt mycket att bli ompysslad. Han tycker om både hundar och människor. Timon stressar inte, man kan ta med honom vart som helst. Han gillar mest av allt att gå på långa promenader, alla sorters godis och att ta det lugnt. Han älskar att sitta och spana från soffan och se ut genom fönstret. Han är väldigt nyfiken vad som händer i världen. Timon är en kompis hund eftersom han älskar människor och gillar att mysa.

Tingeling (f. 2009), pomeranian, tik

Tingeling är en lugn och fin fröken som mest vill mysa och ta det lugnt. Hon uppskattar all uppmärksamhet hon får och blir överlycklig bara man pratar med henne och ser på henne. Tingeling tycker om att vara nära, sitta i famnen och bli klappad. Pussar, kramar och små ostbitar är det bästa hon vet.

Zafira (f. 2008) finsk lapphund, tik

Hon tycker om både hundar och människor, stora som små. Zafira är snäll och lugn och man kan ta henne med nästan vart som helst och hon stressar inte! Mest av allt gillar hon ändå att springa i skogen, jaga möss och busa med hundkompisar.
Till familjen hör också hennes valp Rufus och samojeden Luna. De är bästa vänner och nästan alltid tillsammans. Zafira ligger gärna i soffan och vilar och ute är trädgårdsbordet, en väldigt bra plats att sova på och hålla utkik från. Då hon vill ut kan hon själv öppna ytterdörren!

Till början