Toimitsijakortit

TOIMITSIJAKORTTIEN UUSIMINEN
 

Koulutusohjaaja- ja koetoimitsijakortit uusitaan viiden (5) vuoden välein. Hallituksen päätöksellä kortti on uusittava vuoden kuluessa sen vanhenemisesta. Mikäli korttia ei vuoden kuluessa päivitetä, edellytetään, että ko. kurssi uusitaan. Koulutusohjaaja- ja koetoimitsijakorttien uusimiseen tarvitaan yhdistyksen puolto sekä Suomen Kennelliiton jäsenyys.

Korttia uusittaessa toimita vanha kortti, yhdistyksen puolto, yhteystietosi (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) ja kennelliiton jäsennumerosi kennelpiirin toimistolle os.
Varsinais-Suomen Kennelpiiri, PL 686, 20701 TURKU.

HUOM! Vinttikoirakokeiden toimitsijakortit toimitetaan Suomen Vinttikoiraliittoon, palveluskoirakokeiden ja luonnetestien toimitsijakortit toimitetaan Suomen Palveluskoiraliittoon ja agilitykilpailujen toimitsijakortit Suomen Agilituliittoon

1.1.2016 alkaen toimitetaan tottelevaisuuskokeiden, rallytokon, ja koiratanssin koetoimitsijakortit Suomen Palvelusoiraliittoon, myös tottelevaisuuksoulutusohjaaja- ja rallytoko-koulutusohjaajakortit toimitetaan Suomen Palveluskoiraliittoon.