Vaasan Kennelpiirin vuosikokous 25.3.2020 - PERUTTU

Vaasan kennelpiirin hallitus on päättänyt siirtää kennelpiirin vuosikokouksen joka oli suunniteltu pidettäväksi 25.3.2020 myöhempään ajankohtaan. Tämä sen takia, että sekä THL ja SKK suosittelee yleisötapahtumien rajoittamisen koronavirustartuntojen estämiseksi.

Me emme voi järjestäjänä taata, ettei kukaan kokouksessa kantaisi virusta (mitä voi tehdä myös oireettomasti) ja pahimmassa tapauksessa tartuttaisi riskiryhmään kuuluvia henkilöitä.

Toivomme, että ymmärrtätte päätöksen. Yhdistykset tulevat saamaan uuden kutsun uudelle ajankohdalle heti kun on turvallista taas kokoustaa. 

_ _ _ 

 

Vasa Kenneldistrikt – Vaasan Kennelpiiri ry:n jäsenyhdistykset kutsutaan täten sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2020 klo 19.00 hotelli Valloniassa, Keskustie 3, 65610 Mustasaari.

Vuosikokouksessa käsitellään kennelpiirin säännöissä 22 § mainitut asiat. Kennelpiirin sääntöjen 22 § mukaan kennelpiirin kokouksessa on puhe- ja äänioikeus jäsenyhdistyksellä, joka on hyväksytty jäseneksi ennen edellisen toimintakauden loppua ja joka on antanut toimintailmoituksen ja suorittanut jäsenmaksunsa.

Jokaisella äänioikeutetulla jäsenyhdistyksellä on yksi (1) ääni kutakin siihen kuuluvien henkilöjäsenten lukumäärän alkavaa 20-lukua kohti, kuitenkin korkeintaan viisi (5) ääntä. Valtuutettu edustaja saa vuosikokouksessa edustaa vain yhtä (1) yhdistystä. Valtakirjat tarkastetaan ennen vuosikokouksen alkua. Muut kiinnostuneet voivat osallistua vuosikokoukseen ilman äänioikeutta.

Tervetuloa!!