Pietarsaarenseudun kaverikoiraryhmä

Kaverikoiratoiminta alkoi Pietarsaaressa keväällä 2018.

Ryhmä on vielä pieni, mutta sillä on jo vierailupaikkoja.

Lisätietoa ryhmästä:

pietarsaarenkaverikoirat@gmail.com

https://www.facebook.com/pietarsaarenseudunkaverikoirat/

Koirat:

Ayla         

Ayla (kultainennoutaja, s. 2015)

Hei. Minä olen Ayla, 3 v kultainennoutaja. Olen kaverikoira Hopen tyär ja asun samassa taloudessa äitini kanssa. Pidän kaikenlaisista ihmisistä, etenkin lapsista. Olen tällainen elämästä nautiskelija ja viihdyn vesileikeissä. Painin myös mielelläni meidän perheen koirakaverien kanssa.

Hope (Kultainennoutaja, s. 2013)

Hei, minä olen Hope 5 v kultainennoutaja. Tykkään kaikenlaisista ihmisistä ja eläimistä, sekä varsinkin ruoasta ja namuista. Olen kiinnostunut erilaisista treeneistä esim. noutamisesta, agilitystä ja henkilöhausta. Minulla on ollut kaksi pentuettakin. Kyllä äitinä oleminen on ihanaa ja onneksi kasvattajani/omistajani tajusivat jättää yhden lapsistani meille kotiin.

Ida (Papillon, f. 2013)

Mitt namn är Ida, en 5 årig och glad papillondam. Att få gå ut på skogspromenader och att få leka med matte gillar jag starkt. Men det finns inget som klår att få ligga I någons famn och mysa och bli klappad. Att  få vara I centrum är något som passer mig utmärkt.

Peppi (Newfoundlandinkoira, s. 2016)

Minä olen Peppi, 2 vuotias newfoundlandinkoira. Erityisesti pidän vedestä ja ruoasta, ja tottahan toki voin syliinkin istahtaa, jos rapsutuksia saan. Tykkään vauvoista vaariin kaikista, aina en tahdo muistaa, että olen suht´ iso kooltani. Erittäin kiltti ja energinen nuori neiti.

Seela (Sileäkarvainen collie, s. 2014)

Seela on hillityn ystävällinen ja rauhallinen luottokoira. Seela on perso ruualle ja tykkää kovasti pallo- ja frisbee- leikeistä. Agility on ihan suosikkiharrastus. Kotona kaverina on syksyllä -18 yksi vuotta täyttävä Seelan oma pentu Saimi. Yhdessä tytöt tykkäävät juosta ympäri pihaa ja välillä painia pallon kanssa kilpaa.

Unto (Kultainennoutaja, s. 2015)

Minä olen Unto, reilu 3 vuotias kultainennoutaja. Tykkään kaikista maailman ihmisistä. Missä vain näkyy
vapaa käsi, sinne alle minä siirryn välittömästi rapsutettavaksi. Ja rapsuttaa saa/pitää vaikka nukkumaanmenoon saakka. Jos käsi vain pysähtyy, huolehdin kyllä kuonolla tökkimällä, että silitys ja rapsutus jatkuu.