Jukka Kivi jatkaa piirin puheenjohtajana, hallitukseen kolme uutta jäsentä

Kennelpiirin vuosikokous pidettiin 3.6. hybridi-kokouksena. Osa kokousväestä oli mukana Teams-etäyhteydellä ja osa paikan päällä Ohkolan Nuorisoseurantalolla. Edustettuna oli 17 jäsenyhdistystä.

Heikki Runstenin johtama kokous hyväksyi vuoden 2020 toimintarkertomukset ja tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille. Vuoden 2021 toimintasuunnitelmat ja budjetti hyväksyttiin myöskin. Jäsenmaksut säilytettiin ennallaan eli 5€ alkavalta 20 jäseneltä, kuitenkin enintään 25€. 

Piirin jaostojen valikoimaan lisättiin VEPE eli Vesipelastus-jaosto.

Piirin puheenjohtaja valitaan joka vuosi ja Jukka Kivi valittiin yksimielisesti jatkokaudelle. Jukan mukaan ensi vuonna pitää sitten olla jo joku muu ehdokas. 

Piirihallituksesta oli erovuorossa neljä jäsentä ja lisäksi oli vapaana yksi yhden vuoden paikka hallituksesta eroamisen vuoksi. Erovuoroisista käytettävissä olleet Kari Tolkkila ja Merja Kostiainen valittiin uudelleen hallitukseen. Kari 3-vuotiskaudelle ja Merja omasta tahdostaan 1-vuotiskaudelle. Uusina piirihallituksen jäseninä työskentelyn aloittavat Tiina Vaittinen, Sini Harju ja Markku Kivistö.