Hae Tukitoiminnan peruskoulutukseen ja kouluttaudu Hyvän Mielen Tukijaksi Keski-Uudenmaan alueelle!

Kouluttautumalla MIELI ry:n Hyvän Mielen Tukijaksi osallistut tärkeään tehtävään tukien heikommassa asemassa olevien hyvinvointia, tarjoamalla kuuntelevaa keskusteluapua elämän eri tilanteisiin ja olemalla tukena arjen askareissa. Tukijana saat iloa auttamisesta ja mahdollisuuden olla mukana laajassa vapaaehtoisverkostossa paikallisesti sekä valtakunnallisesti. 

Koulutukseen haetaan paikallisesti Keski-Uudenmaan mielenterveysseura ry KUMS:n kautta. KUMS:n alueella on mahdollisuus kouluttautua tukitoimintaan erikoistumalla joko tukihenkilöksi tai tukikoirakoksi yhdessä oman koiran kanssa. 

Koulutuksen kesto on yhteensä 35 h (sis. harjoittelut) ja etä- sekä lähitapaamisia järjestetään aikavälillä 16.3.-25.5.2022. Koulutus on maksuton ja lähitapaamiset järjestetään Järvenpäässä.
Voit hakea koulutukseen, jos olet täysi-ikäinen ja oma elämäsi on tasapainossa, jotta voit olla tukena ja apuna toiselle. Tukikoirakon muodostaa omistaja ja vähintään 1-vuotias koira. Tukitoiminnan peruskoulutusosuuden lisäksi tukikoirakko erikoistuu tehtävään yhdessä oman koiran kanssa ja koiran soveltuvuus tehtävään tarkastetaan koulutuksen alussa.

Lue tarkemmat tiedot, aikataulut ja koulutuksen hakuohjeet verkkosivuiltamme 
Valtakunnallinen Tukitoiminnan peruskoulutus keväällä 2022 (mielenterveysseurat.fi)

Tervetuloa mukaan, sinua tarvitaan!

 Keski-Uudenmaan mielenterveysseura ry KUMS
kums@kolumbus.fi
p. 040 071 3849

****

Uudenmaan Kennelpiiri ei osallistu koulutuksen järjestämiseen, mutta hallitus katsoi aihepiirin olevan tärkeä ja siksi koulutuksen mainos on lisätty piirin sivuille.