Säännöt ja lomakkeet

Säännöt ja lomakkeet

Uudenmaan Kennelpiiri ry MEJÄ-piirimestaruuskokeen säännöt

 


 

Tukianomukset taloudellista tukea varten

Vapaa muotoinen anomus lähetetään postitse yhdistyksen nimenkirjoittajien allekirjoittamana kennelpiirin sihteerille. Pyynnöt käsitellään kennelpiirin hallituksen kokouksessa ja ilmoitus lähetetään pyytäjälle viikon kuluessa hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse. Mikäli hakija toivoo lausuntoa postitse, tulee siitä ilmoittaa anomuksessa. Kennelpiirille osoitetussa anomuksessa tulee ilmetä kaikki ne syyt, joihin hakija vetoaa tuen saamiseksi. Tarvittaessa anomukseen voi liittää kilpailubudjetin tai arvion projektin kokonaiskustannuksista ja muusta rahoituksesta.

 

Puoltopyyntö tunnistusmerkitsijäkurssia varten

Vapaa muotoinen anomus lähetetään postitse allekirjoitettuna kennelpiirin sihteerille. Pyynnöt käsitellään kennelpiirin hallituksen kokouksessa ja lausunto lähetetään pyytäjälle viikon kuluessa hallituksen kokouksen jälkeen. Anomuksessa tulee ilmetä kaikkien kurssille pääsyn kriteerien (pätevyysehdot) täyttyminen. (http://www.kennelliitto.fi/kasvatus-ja-terveys/tunnistusmerkinta/tunnistusmerkitsijat) Tunnistusmerkitsijän on täytettävä seuraavat pätevyysehdot:

  • täysi-ikäisyys
  • voimassaoleva, vähintään viiden vuoden yhtäjaksoinen jäsenyys Kennelliitossa (jäsennumero ja liittymisaika)
  • suoritettu kasvattajan peruskurssi (kurssiaika ja –paikka)
  • rotujärjestön lausunto (rotujärjestön nimi ja lausuntoaika)
  • luotettavaksi tunnettu täysivaltainen henkilö, joka on myös kenneltoiminnassa tunnettu rehelliseksi ja vastuuntuntoiseksi.
  • moitteeton toiminta kennelharrastuksessa viimeisen kymmenen vuoden aikana (ei ole saanut Kennelliitolta kurinpitorangaistuksia eikä ole rangaistu eläinsuojelurikoksesta tai -rikkomuksesta).
  • vankka koiratietämys sekä käytännön kokemus koirien käsittelystä.

 


 

Uudenmaan Kennelpiirin pystykorvajaoksen esityksestä Kennelpiirin hallitus hyväksyi kokouksessaan 19.9.2012 HIRV PM-kokeen seuraavan muutoksen :

HIRV haukkukoesääntöjen muutos 1.8.2012 alkaen poisti ent. koeluokat ja tilalle hyväksyttiin luokaton HIRV-tulosluokka. Näin ollen PM-kokeen valintasääntöön tulee muutos jolloin kokeeseen hyväksytään 15 koiraa HIRV-tulosten perusteella. ( 15 parasta tulosta pistemäärän mukaan )

Sääntö on voimassa koekauden 2012 ja tulokset huomioidaan tämän koekauden ja koekausi 2011 tuloksista jotka ovat saavutettu vuoden sisällä PM-kokeesta.

Kennelpiirin halitus tulee hyväksymään kokonaan uudistetun PM-säännön syksyksi 2013