Toimitsijakortit

KOETOIMITSIJAKORTIN UUSIMINEN

01.01.2020 tuli voimaan uusi koetoimitsijoiden koulutus- ja pätevöintiohje. Suurin muutos edelliseen ohjeeseen verrattuna on pätevyyden uusiminen (ei tarvitse enää uusia viiden vuoden välein) ja se, että koulutukseen hakeutuvan tulee olla Kennelliiton jäsen jo osallistuessaan koetoimitsijan peruskurssille. Mikäli korttisi on vanhentunut jo ennen vuotta 2020 toimitaan aikaisemman ohjeistuksen mukaisesti eli kennelpiiriin toimitetaan: vanhentunut kortti, yhdistyksen puolto, Kennelliiton jäsennumero sekä yhteystiedot (mieluiten sähköpostilla) kennelpiirin sihteerille.

 

UUDEN KORTIN ANOMINEN- palkintotuomarit

Suoritettuasi kortin myöntämiseen vaadittavat kurssit ja mahdolliset harjoittelut postita tai lähetä todistus kennelpiirin sihteerille sähköpostitse. Todistukseen on kirjattava kaikki yhteystiedot ja kurssitiedot sekä mahdollinen Kennelliiton jäsennumero. Muista pyytää todistukseen myös paikallisyhdistyksen tai rotujärjestön puolto.

 

UUDEN KORTIN ANOMINEN- koetoimitsijat ja koulutusohjaajat

Suoritettuasi kortin myöntämiseen vaadittavat kurssit ja mahdolliset harjoittelut postita tai lähetä todistus postissa tai sähköpostitse kennelpiirin sihteerille. Todistukseen on kirjattava kaikki yhteystiedot ja kurssitiedot sekä Kennelliiton jäsennumero. Todistuksessa tulee olla myös paikallisyhdistyksen tai rotujärjestön puolto.

 
UUSI KORTTI/ KORTIN UUSIMINEN- kehäsihteerit
 
Kehäsihteerien korttien teosta ja uusimisesta huolehtivat näyttelyohjaaja Pia Jääskeläinen ja Irmeli Partio.
 
KADONNEET KORTIT
 
Jos korttisi katoaa voi uutta korttia anoa sähköpostitse kennelpiirin sihteeriltä.