Kasvattajan peruskurssi 2021

Kasvattajan peruskurssi 22.-23.5.2021
HUOM!!!! Tämä on ennakkoilmoitus, ilmoittautuminen aukeaa viikon 16 alussa Kennelliiton tapahtumakalenteriin!
 
Paikka: Hämeenkyrö (Etäkurssi, Teams)
Järjestäjä: Satakunnan Kennelpiiri
 
Ilmoittautuminen: 21.4.-05.05.2021
Osallistumismaksu 80,00€
tilille FI7744731020086946 ITELFIHH
 
Kurssille otetaan 50 henkilöä
Varasijoille otetaan 10 henkilöä
 
Ilmoittautumisten vastaanottaja: Ilmoittautuminen ainoastaan Omakoiran kautta, linkki ilmoittautumiseen löytyy Kennelliiton tapahtumakalenterista tämän kurssin kohdalta. Tiedustelut: satakunnan.kurssit@gmail.com Ei puhelintiedusteluja!
Lisätiedot: Kurssi toteutetaan Teams-etäkoulutuksena lauantaina 22.5 ja sunnuntaina 23.5 klo 10-18, tunnin mittainen tauko 14-15. Kurssin suorittamiseksi on läsnäolopakko ja kurssin lopuksi pidetään koe, joka suoritetaan verkkokokeena. Osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja laitteen, jossa käytettävissä myös kamera ja mikrofoni. Kurssimateriaali on tulostettavissa kennelliiton sivuilta (linkki materiaaliin lähetetään sähköpostitse). Kurssin hintaan sisältyy kasvattajan käsikirja, joka postitetaan jokaiselle osallistujalle kotiin ennen kurssia. Suositeltavaa on tutustua hyvin kurssimateriaaliin jo ennen kurssia.
 
Ilmoittautuminen ainoastaan Omakoiran kautta, linkki ilmoittautumiseen löytyy Kennelliiton tapahtumakalenterista tämän kurssin kohdalta. Kun olet ilmoittautunut onnistuneesti omakoirassa, lähetä sähköpostitse kuitti kurssimaksusta 7.5.2021 mennessä osoitteeseen: satakunnan.kurssit@gmail.com. Kerro sähköpostissa oma nimesi, osoitteesi sekä puhelinnumerosi. Tarkempi aikataulu, ohjeistus ja osallistumislinkki lähetetään sinulle sähköpostitse ennen kurssia.
Peruutuksista ei palauteta kurssimaksua.