Korvaukset

Satakunnan Kennelpiiri on tehnyt muutamia yleisiä päätöksiä maksettavista korvauksista. Korvauksien lunastamisesta voi olla yhteydessä suoraan kennelpiirin sihteeriin.

Piirinmestaruuskokeen järjestäjälle korvataan 300€, jolloin järjestäjä vastaa piirinmestarin palkinnosta, jossa on mainittu Satakunnan Kennelpiiri.

MEJÄ SM-kilpailuun Satakunnan Kennelpiirin edustajalle maksetaan osallistumismaksu

 Niitä SM-kokeiksi luokiteltuja kokeita ja kilpailuja joihin koirien osallistumista rajoitetaan omistajan/ koiran iän tai sukupuolen perusteella, ei kennelpiiri avusta. Pystykorvaisten- ja ajavien koirien jaostot ovat velvollisia korvaamaan vähintään osallistumismaksun osuuden näiden kilpailujen kuluista koiran omistajalle saamastaan kennelpiirin avustuksesta.

Maaottelut ja erilaiset haastekisat eivät kuulu kennelpiirin korvauskäytäntöön.

Pystykorvaisten- ja ajavien koirien jaostoille maksetaan 3000 euroa vuodessa.  Jaostot hoitavat lohkonvalintojen ja SM-kisojen järjestelyt vuorollaan. Koulutustoiminnasta koituvat kulut maksetaan myös tästä avustuksesta.  Alajaostot sitoutuvat maksamaan kohtuullisen korvauksen Satakunnan Kennelpiirin alueelta kilpailuihin valituille. Tuki maksetaan siten, että kaikkia tuettavia kohdellaan tasavertaisesti.

*Pystykorvaisten jaosto vastaa seuraavien kilpailujen osallistumismaksuista: Kuningatar-ottelu, Mestaritar-ottelu, Hirvimestaritarottelu, Hirviherra ja Laikojen SM.  

*Ajavien koirien jaosto vastaa seuraavien kilpailujen osallistumismaksuista: DRAJ-SM ja Bassettien SM-kilpailu.

Kennelpiiri maksaa enintään neljän parhaan koiran osallistumismaksun lohkon valintoihin piirin karsinnoista jatkoon selvinneille.  Kennelpiiri maksaa kilpailijan osallistumismaksun seuraaviin lohkonvalintoihin ja SM-kilpailuihin: KILPA, KETTUKILPA, HIRVENHAUKUT, HIRVIMESTARUUSOTTELU, HAUKKU- OTTELU, MÄYRÄKOIRIEN SM-ajokoe ja AJOVOITTAJA- OTTELU. Valitsijamiehet ilmoittavat jatkoon päässeiden koirien nimet ja omistajien tiedot sekä maksutiedot heti valintakokeen jälkeen kennelpiirin sihteerille.

SM-kilpailuihin lohkonvalintojen kautta päässeet koiranomistajat vastaa tuomarin kuljetuksesta.

 

NÄYTTELYT

 

* Kaikkien rotujen ja Kansainvälisissä näyttelyissä kennelpiirin korvaus on 25€/ryhmä, jonka järjestäjä pidättää piiriveron osuudesta. Ryhmien voittajan palkinnoissa tulee olla kaiverrus, kunniapalkinto, Satakunnan Kennelpiiri ry.

Hyväksytty Satakunnan Kennelpiirin hallituksen kokouksessa 17.12.2013