Renkomäen halli

Renkomäen hallin ja kokoustilan varaukset 1.1.2022 alkaen. 

Kristiina Niemelä hoitaa ko. varaukset 1.1.2022 alkaen! Varaukset hoidetaan seuraavasti: 

ma – to klo 19:00 – 20:30 puhelimitse 0400 681 891, mikäli ko. aikana numero on varattuna, jätä tekstiviesti ja tieto mitä asia koskee. Varauksia ei hoideta muuna aikana eikä sähköpostitse lainkaan. 

HUOMIO! Ulkomuototuomarikoulutusta varten täytyy varata halli ja kokoustila.

 

Tarvike- ja telttavaraukset:

 

 
SIMOLANKATU 2:N SÄÄNNÖT

Säännöt on hyväksytty Salpausselän Kennelpiiri ry:n hallituksen kokouksessa 1.6.2020.

Ensisijaisesti halli on tarkoitettu piirin jäsenyhdistysten käyttöön, mutta parillisen viikon keskiviikkona ja viikonloppuina halli on vuokrattavissa myös ulkopuolisille koirayhdistyksille, muut yhdistykset voivat pitää siellä kokouksia, koulutustilaisuuksia jne., jopa pieniä näyttelyitä. Tilaa on yhdelle kehälle. Hallissa on kaksi kokoushuonetta, joista isompi on pääasiassa piirin toimisto ja hallituksen kokoushuone, toinen yhdistysten kokouksia, kursseja ym. varten. Tiloissa on keittiö, vessat sekä sauna. Saunan käytöstä on sovittava erikseen. Kokoushuoneessa videotykki, jonka käytöstä on sovittava erikseen. 

Halli- ja kokoustilavarauksia ei voi tehdä kuin aikaisintaan kuusi kuukautta ennen tilaisuutta. Tämä ei koske kokeita tai näyttelyitä. 

Varaukset hoidetaan seuraavasti

Kristiina Niemelä: ma – to klo 19:00 – 20:30 puhelimitse 0400 681 891, mikäli ko. aikana numero on varattuna, jätä tekstiviesti ja tieto, mitä asia koskee. Varauksia ei hoideta muuna aikana, eikä sähköpostitse lainkaan. 

HUOMIO! Ulkomuototuomarikoulutusta varten täytyy varata halli ja kokoustila.

 

Matot ja niiden teippaaminen

Mikäli hallissa käytetään mattoja, niiden kiinnittämiseen saa käyttää vain ja ainoastaan oranssia teippiä, jota löytyy siivouskomeron hyllyltä tai kokoustilassa olevasta lukitusta kaapista (hallin avain käy). Muut teipit irrottavat materiaalin lattiasta.  (lisätty 14.1.2020)

 

Hallin käyttö ja maksut

Kerhotiloista ei peritä maksua Salpausselän Kennelpiirin jäsenyhdistyksiltä, ulkopuolisilta yhdistyksiltä peritään kerhotiloista 50 €/kerta.
Harjoitusvuorot: jäsenyhdistykset  5 €/tunti.

Jäsenyhdistykset: 100 €/puoli päivää (6 tuntia ), 100 €/koko päivä.
Ulkopuoliset: 200€/puoli päivää ( 6 tuntia ), 300€/koko päivä.

Varaaja vastaa siitä, että tilat ovat samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa tai muutoin lähetetään siivouslasku 300€ ja jatkossa voidaan evätä hallin käyttö.

Kokoustilat ja halli vuokrataan SSKP:n jäsenyhdistyksille ja ulkopuolisille rotuyhdistyksille/- järjestöille. Hallin ja kokoustilojen käyttötarkoitus on oltava SSKP:n toiminnan mukaista. Hallin ja kokoustilojen käyttötarkoitus on kerrottava varausta tehdessä.

Varaajalla on oikeus käyttää tilassa olevissa laitteita erikseen ne varattuaan.

Varaaja vastaa siitä, että tilat ovat samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa tai muutoin lähetetään siivouslasku 300€ ja jatkossa voidaan evätä hallin käyttö. Muista myös valot, ikkunat, laitteet ja ulko-oven lukitus. Kertyneet roskat on vietävä pihalla sijaitseviin roskalaatikoihin ja ne on lajiteltava oikein. Kokoustiloihin ei saa tuoda koiria. Hallissa / toimitiloissa on tupakointi ehdottomasti kielletty, tupakointia varten varataan erillinen alue. Hallia vakituisesti käyttävät jäsenyhdistykset muodostavat siivousringin eli huolehtivat hallin puhdistuksesta vuorollaan. Siivous kuuluu jokaisen käyttäjän velvollisuuksiin. Keittiön yhteydessä on siivouskomero, jossa on siivousvälineitä. 

Joka toisen parillisen viikon keskiviikkona ja viikonloppuna hallia on mahdollisuus vuokrata erilaisiin tapahtumiin koirayhdistyksien toimesta. Hallia ei vuokrata yksityisille henkilöille tai yrityksille. 

Mikäli sääntöjä ei noudateta, niin yhdistys saa vuoden käyttökiellon. Mikäli jäsenyhdistyksen jäsenmaksu on maksamatta tai vuokraajalla on aiemmat halli- tai kokoustilojen maksut maksamatta, ei hallia ja kokoustiloja vuokrata.

 

Huomio kaikki hallin käyttäjät!

Autoja EI SAA pysäköidä Simolankadun varteen tien tukkeeksi, alue on pysäköintivalvonnan alainen paikka!

Koirat tulee ulkoiluttaa muualla ENNEN hallille tuloa, muutoin koirien ulkoilutus vain hallin tontilla EIKÄ NAAPURIEN porttien pieliin, koirien jätökset on kerättävä pois myös hallin tontilta ja laitettava roskakatoksen roskalaatikkoon. Kunkin halli-/kerhovuoron vastuuhenkilö on vastuussa siitä, että porukkansa ei ole naapureille haitaksi.

Simolankatu 2 on aidattu ja portti on lukittu. Vastuuhenkilön on tultava paikalle ajoissa, jotta autot eivät ole haitaksi ja vääriin paikkoihin pysäköity. Vastuuhenkilön on poistuttava sitten viimeisenä tilaisuudesta ja varmistettava, että portti on lukittu ja roskatkin viety pois ja paikka kunnossa seuraavalle varaajalle. 

Säännöllisiä harjoituksia pitävät yhdistykset saavat oman avaimen, satunnaista tarvetta varten avain sopimuksen mukaan kuittausta vastaan.