Kehätoimitsijoille

Pohjois-Pohjanmaan Kennelpiirin alueella toimii aktiivisesti reilu sata kehätoimitsijaa. Kehätoimitsijoiden perus- ja jatkokoulutuksista vastaavat kennelpiirin näyttelyohjaajat.

Uudet kehätoimitsijat
Kun olet suorittanut koulutukseen kuuluvan kurssin ja harjoittelut hyväksytysti, toimita kehätoimitsijakorttianomus osoitteeseen: Tiina Huttula, Rantatie 46, 91510 Rova.

Yhteystietojen päivitys
Yhteystietojesi muuttuessa käy päivttämässä uudet tietosi Kennelliittoon Omakoirassa. Muistathan ilmoittaa muutokset yhteystiedoissa myös suoraan kennelpiiriin. Kehätoimitsijoiden rekisteriä ylläpitää Tiina Huttula, huttulatiina@gmail.com, puh. 050 383 1640

Toimitsijapätevyys Omakoirassa
Kehätoimitsijapätevyydet löytyvät myös Omakoirasta. Käy päivittämässä Omakoirassa tiedot kielitaidostasi.Jos et löydä pätevyyttä omista tiedoistasi, ole yhteydessä kennelpiirin lsihteeriin.

Kehätoimitsijakorttien uusiminen
Nykyiset kehätoimitsijakortit ovat voimassa vuoteen 2017 asti. Kortin voimassaolon edellytyksenä on jäsenyys Kennelliitossa- muista maksaa jäsenmaksusi vuosittain! Seuraavaa korttien uusimiskierrosta varten täytä toiminnastasi kehätoimitsijoiden harrastusseurantalomaketta, sillä kortin uusimisen edellytyksenä on aktiivinen toiminta kehätoimitsijana.

Kehätoimitsijoiden pätevömisohje