Toimitsijakortit

TOIMITSIJAKORTIN ANOMINEN

UUDENKORTIN ANOMINEN -palkintotuomarit

Suoritettuasi kortin myöntämiseen vaadittavat kurssit ja mahdolliset harjoittelut, postita todistus kennelpiirin sihteerille. Todistukseen on kirjattava kaikki yhteystiedot ja kurssitiedot.

Mikäli anot korttia

-Paikallisyhdistyksen jäsenenä, tulee todistukseen kirjata yhdistyksen puolto, allekirjoitus oikeudellisen allekirjoittamana.

TAI

-Kennelliiton tai rotujärjestön jäsenenä (SPJ, SHHJ, SAJ, tms.) tulee todistukseen kirjata jäsennumerosi ja todistuksen mukaan on liitettävä kuitti suoritetusta kuluvanvuoden jäsenmaksusta. Tällöin, et tarvitse yhdistykseltäsi puoltoa.

 

UUDENKORTIN ANOMINEN- koetoimitsijat

Suoritettuasi kortin myöntämiseen vaadittavat kurssit ja mahdolliset harjoittelut postita todistus kennelpiirin sihteerille. Todistukseen on kirjattava kaikki yhteystiedot ja kurssitiedot.

Todistuksessa tulee olla kennelliiton jäsennumero ja yhdistyksesi puolto.

 

KORTIN UUSIMINEN -koetoimitsijat

Valkoisessa, vanhanmallisessa kuvallisessa toimitsijakortissa olevat vuosiluvut kertovat koska kortti on voimassa.

Uudet vihreät kortit ovat voimassa viisi (5) vuotta, niihin kirjatusta päivämäärästä.  

Kun korttisi on menossa vanhaksi niin toimita yhteystietosi ja yhdistyksen puolto, sekä vihreä koetoimitsijakortti uusittavaksi osoitteella  Anu Lintula, Tohkalantie 19, 41340 Laukaa.

Muista ottaa toiminnastasi merkintä vähintään kerran vuodessa vihreään koetoimitsijakorttiin. Näin pystyt todentamaan toimimisesi koetoimitsijana.

 

Kokeesta tai kilpailusta vastaavan tuomarin on tarkistettava koetoimitsijan toimitsijakortin voimassaolo.

 

 

UUSIKORTTI/KORTIN UUSIMINEN- kehäsihteerit

 

Kehäsihteerien korttien teosta ja uusimisesta huolehtivat näyttelyohjaajat. Kehäsihteeri kortin uusimiseen löydät ohjeet nettisivuiltamme kohdasta uutiset-näyttelyohjaajat.

 

 

KADONNEET KORTIT

 

Jos korttisi katoaa voi uutta korttia anoa sähköpostitse kennelpiirin sihteeriltä: sihteerille@kskennelpiiri.com

 

Liitä viestiin yhteystietosi, tiedot käymästäsi koetoimitsija 2/palkintotuomari kurssista (laji, kurssinvetäjä, vuosiluku) ja näiden lisäksi yhdistyksen puolto.