Mainuan koulutuskeskus

Mainuanniementie 3 B, 87100 Kajaani

Lakkautettu Mainuan koulu siirtyi Kainuun Kennelpiirin omistukseen toukokuussa 2007. Mainuan koulutuskeskus tarjoaa kennelharrastajille ja sidosryhmille mahdollisuuden kokoontua väljissä tiloissa erilaisten koulutustapahtumien merkeissä Kajaanin lähistöllä. Matkaa Kajaaniin kertyy vaivaiset 19 km.

Kokoustiloja talossa riittää. Suurimpaan koulutustilaan sopii tarvittaessa 60 henkilöä. Käytettävissä ovat normaalien av-välineistöjen lisäksi kopiokone, dataprojektori ja äänentoistolaitteet sekä langaton laajakaistayhteys. Majoitustiloja löytyy 15 hengelle ns.leirimajoituksena (kerrossängyt, yhteiset sauna- ja suihkutilat).

Koirat ovat tervetulleita sisätilöihin kennelhengen mukaisesti. Koiralle varattava oma häkki, makuualusta tms. mukaan. Piha-alueella on käyettävissä hiekka pohjainen koulutuskenttä ja grillikatos. 

Majoitushinnat: 10 €/hlö/vrk kesäkaudella, 15€/hlö/vrk talvikaudella (omat liinavaatteet/makuupussi/pyyhe). Majoitushintaan ei sisälly aamiainen.

Tilavuokrat ulkopuolisille: kenttä 50 €/vrk ja sisätilat 100 €/vrk sis. kentän käytön. Kennelpiirin jäsenseuroilta tilavuokraa ei peritä. 

Tilavaraukset ja tiedustelut: Mainuan emäntä Anne Pehkonen p. 040 5400 840, anne.pehkonen @ hotmail.com