Koetoimitsija- ja palkintotuomarikorttien hakeminen

Uudet kortit (koulutusohjaaja- / toimitsijakortit)

Helsingin Seudun Kennelpiiri ry

c/o Pia Kivistö

Maakaarenkuja 3 D 93

00790 Helsinki

sähköposti: sihteeri@hskp.net

 

Anojan asuinpaikan on oltava Helsinki, Espoo, Vantaa tai Kauniainen.

Anojan on oltava Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry:n jäsen ja voimassaoleva jäsennumero on mainittava korttia anottaessa. Jäsennumeron saa esim. Koiramme-lehden takaa osoitteen vierestä.

Anomuksessa olevat harjoittelukerrat tulee olla vahvistettu harjoitukset vastaanottaneen henkilön nimikirjoituksella ja nimikirjoituksen selvennöksellä.

Kehätoimitsijakorttianomuksessa on mainittava kirjoittavana kehätoimitsijana hallittava kielitaito ja yhteystietojen kohdalla myös sähköpostiosoite.

Ennen hallituksen käsittelyä jaosto käsittelee anomuksen ja esittää hallituksen hyväksyttäväksi.

Helsingin Seudun kennelpiiri käsittelee kaikki korttianomukset hallituksen kokouksissaan ja päätöksistä tehdään pöytäkirjamerkinnät. Hallituksen kokouksien päivämäärät julkaistaan kennelpiirin tiedotteessa sekä nettisivuilla.

Agilityn koulutusohjaaja- ja koetoimitsijakortit myöntää Suomen Agilityliitto. Katso ohjeet korttien anomiseen ja uusimiseen SAGin sivuilta http://www.agilityliitto.fi/ kohdasta Koulutustoiminta.

Tottelevaisuus-, rallytoko- ja koiratanssitoimihenkilöiden ja koulutusohjaajien kortit Suomen Palveluskoiraliitossa, lisätietoja http://www.palveluskoiraliitto.fi/.

Kennelpiirin alueen ylituomarit Kennelliiton sivuilla.

Kennelpiirin alueen vastaavat koetoimitsijat Kennelliiton sivuilla.

Kennelpiirin alueen kehätoimitsijat tällä sivustolla sekä Kennelliiton sivuilla.