Koetoimitsija- ja palkintotuomarikorttien hakeminen

Uudet kortit (koulutusohjaaja- / toimitsijakortit)

Hanna Leppälä

sähköposti hanna.leppala@hskp.net

Kreijarinkuja 1 A 17, 00820 Helsinki

 

Anojan asuinpaikan on oltava Helsinki, Espoo, Vantaa tai Kauniainen.

Anojan on oltava Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry:n jäsen ja voimassaoleva jäsennumero on mainittava korttia anottaessa. Jäsennumeron saa esim. Koiramme-lehden takaa osoitteen vierestä.

Anomuksessa olevat harjoittelukerrat tulee olla vahvistettu harjoitukset vastaanottaneen henkilön nimikirjoituksella ja nimikirjoituksen selvennöksellä.

Kehätoimitsijakorttianomuksessa on mainittava kirjoittavana kehätoimitsijana hallittava kielitaito ja yhteystietojen kohdalla myös sähköpostiosoite.

Ennen hallituksen käsittelyä jaosto käsittelee anomuksen ja esittää hallituksen hyväksyttäväksi.

Helsingin Seudun kennelpiiri käsittelee kaikki korttianomukset hallituksen kokouksissaan ja päätöksistä tehdään pöytäkirjamerkinnät. Hallituksen kokouksien päivämäärät julkaistaan kennelpiirin tiedotteessa sekä nettisivuilla.

 

Agilityn koulutusohjaaja- ja koetoimitsijakortit myöntää Suomen Agilityliitto. Katso ohjeet korttien anomiseen ja uusimiseen SAGin sivuilta http://www.agilityliitto.fi/ kohdasta Koulutustoiminta.

Tottelevaisuus-, rallytoko- ja koiratanssitoimihenkilöiden ja koulutusohjaajien kortit Suomen Palveluskoiraliitossa, lisätietoja http://www.palveluskoiraliitto.fi/.