Innovaatioristeily

12.10.2019

Innovaatioristeily järjestetään tänä vuonna lauantaina 12.10.2019 klo 10.30 - 19.30.

Helsingin Seudun kennelpiiri kutsuu kaikki kennelharrastajat Innovaatioristeilylle M/S Viking XPRS:llä.

Lähtö Helsingistä on klo 10.30 ja paluu klo 19.30 samana päivänä. Satama on Katajanokan Viking Linen terminaali. Huom! Innovaatiokokous jatkuu laivan ollessa satamassa Tallinnassa.

Innovaatiokokouksen aiheina ovat

  • Hauskasti haistellen (nosework) Timo Pussinen

  • Eettisyys koirajalostuksessa ja koiran hoidossa Nina Mahlanen (Eläinlääkäriasema Peninkulma)

  • Kuinka valmistaudutaan turvalliseen näyttelyyn? Miten riskejä hallitaan?

  • Mitä jos kuitenkin sattuu ja tapahtuu? Sanna Vakkilainen (Turvallisuusalan ammattilainen, ulkomuototuomari, entinen HSKP:n näyttelyohjaaja)

Hinta per osallistuja on 85,- euroa. Ilmoittautuminen suoritetaan seuraavasti: Alustava varaus hanna.leppala@hskp.net. Varaukseen vastataan kolmen (3) päivän sisällä. Vasta kennelpiiriltä tulleen vahvistuksen jälkeen, on suoritettava ilmoittautumismaksu 85,- euroa Helsingin Seu- dun kennelpiirin tilille (katso alla oleva tilinumero) kuuden (6) päivän sisällä vahvistuksesta. Kuitti maksusta lähetetään sähköpostitse hanna.leppala@hskp.net tai postitse os. Helsingin Seu- dun kennelpiiri ry, Hanna Leppälä, Kreijarinkuja 1 A 17, 00820 Helsinki. Kuitin saamisesta tulee vastaanottokuittaus. Mikäli maksukuittia ei toimiteta sopimuksen mukaisesti, varaus raukeaa. Ilmoittautumismaksut: saaja Helsingin Seudun kennelpiiri ry, tilinumero FI64 2498 1800 3690 20, maksuviite: 2561

Hintaan sisältyy

  • päiväristeily Helsinki – Tallinna – Helsinki

  • kokousluennot

  • buffetlounas ennen kokouksen alkamista

  • kokouskahvit ja hedelmät

  • Bistro Buffet kokouksen päätteeksi

Jokaisen matkustajan on ilmoitettava nimi, syntymäaika ja kansalaisuus (mikäli ei Suomen). Viroon suuntautuvalla matkalla on oltava mukana passi tai kuvalla varustettu henkilökortti. Osallistujamäärä on rajoitettu 60 henkilöön. Rajoitetun osallistujamäärän johdosta paikkavaraukset kannattaa tehdä niin pian kuin mahdollista. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Hanna Leppälä, puh. 050 3441556 (ei tekstiviestejä) tai hanna.leppala@hskp.net.

Kokouskutsu on avoin kaikille kennelyhdistyksille ja kennelharrastajille.

TERVETULOA!