Kurssit ja koulutukset

Koulutuspaikkana on Talvikaudella ATD:ry:n halli Konalassa ja  KESÄ-kaudella (toukokuusta syyskuun loppuun) Malminkartanon ns. Sirkuskenttä.

Kaikkiin koulutuksiimme on ilmoittauduttava ennakolta. Keskenjääneestä kurssista emme palauta kurssimaksua.

Kurssitiedot ja maksuohjeet tulevat kurssille hyväksytyille sähköpostitse n. 1-2 viikkoa ennen kursin alkua.

Jos ilmoittaudut jollekin kurssillemme kaikkine tietoinesi (koiran kutsumanimi, ikä, rotu ja sukupuoli sekä kurssin maksajan nimi ja sähköpostiosoite) olet automaattisesti jonossa noin 3-4 kuukautta. Emme lähetä erillistä vahvistusta ilmoittautumisen perilletulosta, emmekä vastaile koulutusongelmiin. Kysymykset puhelimitse 0405060240 "Wille"

Ilmoittautumiset  alla oleville kursseille Veli-Matti ”Wille” Vuorikoski: wille(at)saunalahti.fi. 

Pentukurssi (4 viikon koulutusohjelma)

Sopiva koulutuksen aloitusikä on n. 4 kk eteenpäin, kun rokotukset ovat voimassa. Pentukurssilla ensisijaisesti opetetaan omistajalle koiran opetuksen alkeita: motivointia, kontaktia, aktivointia jne. Lisäksi harjoittelemme perusliikkeitä: istu, maahan, seiso, seuraa, hyppy ja luoksetulo. Helppoja pennuille sopivia harjoituksia, joissa samalla totutetaan koira toimimaan ohjaajan kanssa häirityissä oloissa muiden koirien läsnä ollessa. Kurssi on tiivis ja kestää kuukauden peräkkäiset (4) viikot tunti kerrallaan. Uusi alkeiskurssi alkaa yleensä joka kuukauden ensimmäisellä viikolla. Hinta 40 e/kurssi.

Seuraavat pentukurssit alkavat:

Sunnuntaina 07.02.2021 klo 14-15  (Täynnä)

Sunnuntaina 07.02.2021 klo 15-16 (Täynnä)

Perjantaina 12.2 2021 klo 20-21 (Tilaa on)

 

 

Arkitoko (5 viikon koulutusohjelmat)

Arkitoko on pentukurssin käyneille sopiva jatkokurssi. Arkitokossa opetellaan koiran elämän kannalta tärkeitä perusasioita, sosiaalista käyttäytymista ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Hinta 50 e

Seuraava kurssi  (Siirretty Maaliskuulle koronan takia)

 

Toko-koulutukset (5 viikon koulutusohjelmat)

Toko-koulutukset sopii koirakoille, joiden tavoitteena on jossain vaiheessa tottelevaisuuskokeet. Kurssi sopii myös niille jotka haluavat kouluttaa koirastaan tottelevaisen harrastekoiran. Hinta 60e

Seuraava Toko1 kurssi alkaa: Perjantaina 12.02. klo 20-21

Seuraava Toko2 kurssi alkaa: maaliskuussa

 

Rally-toko (6 viikon koulutusohjelma)

Alkeiskurssi

Seuraava kurssi alkaa: avoinna

 

Tokolupaukset 

Koirakon edistyttyä tarpeeksi on vuorossa Tokolupausten ryhmä, johom ensisijalla ovat alemmilta kursseilta kouluttajiemma suosituksen saaneet koirakot, mutta mukaan mahtuu myös muita. Tokolupaukset harjoittelevat talvikaudella viikottain tammikuusta huhtikuun loppuun. Hinta 150 e/kausi. (syksyllä aloittaneille 110 e/kausi)

Tokolupaukset aloittavat  lauantaina 9.1. klo 16-17 (Taynnä)

 

Kilpailuvalmiiden ohjattu ryhmä 

Koirakon edistyttyä tarpeeksi on vuorossa kilpailuvalmiiden ryhmä. Ryhmä on tarkoitettu kilpailuvalmiille ja myös jo tottelevaisuuskilpailuissa alemmissa luokissa kilpailleille koirakoille. Etusijalla ovat HSKP:n alemmat kurssit käyneet ja sieltä suosituksen saaneet koirakot, mutta mukaan mahtuu myös muita Kilpailuvalmiit harjoittelevat talvikaudella viikoittain tammikuusta huhtikuun loppuun. Hinta 150 e/kausi. (syksyllä aloittaneille 110 e/kausi)

Kilpailuvalmiit aloittavat lauantaina 9.1. klo 17-18 (Täynnä)

 

Vapaaharjoittelijoiden omatoimiryhmä

Omatoiminen pieni ryhmä jossa kukin treenaa omaan tahtiinsa haluamiaan liikkeitä saaden tarvittaessa tukea muilta treenikavereilta ryhmän sisältä.  Tammikuusta huhtikuun loppuun. Hinta 90 e/kausi.

Lauantaina 910.1.2021 klo 18-19 (Täynnä)

 

HSKP:n Nuorten koirien tokorinki

Nuorten koirien tokorinki on tarkoitettu 10 kk – 2-vuotiaille koirille, joiden ohjaajat ovat kiinnostuneita systemaattisesta ja tavoitteellisesta koiransa kouluttamisesta ja kilpailemista ja jotka tähtäävät arvokilpailumenestykseen Helsingin Seudun Kennelpiirin alueella vuonna 2012 käynnistyneeseen Nuorten koirien tokorinkiin valitaan vuosittain hakemusten ja näyttökokeen perusteella 5-8 uutta koirakkoa seuraavalle 2-vuotiskaudelle.