Kurssit ja koulutukset

Pentukurssi (4 viikon koulutusohjelma)

Sopiva koulutuksen aloitusikä on n. 4 kk eteenpäin, kun rokotukset ovat voimassa. Pentukurssilla ensisijaisesti opetetaan omistajalle koiran opetuksen alkeita: motivointia, kontaktia, aktivointia jne. Lisäksi harjoittelemme perusliikkeitä: istu, maahan, seiso, seuraa, hyppy ja luoksetulo. Helppoja pennuille sopivia harjoituksia, joissa samalla totutetaan koira toimimaan ohjaajan kanssa häirityissä oloissa muiden koirien läsnä ollessa. Kurssi on tiivis ja kestää kuukauden peräkkäiset (4) viikot tunti kerrallaan. Uusi alkeiskurssi alkaa yleensä joka kuukauden ensimmäisellä viikolla. Hinta 40 e/kurssi

Ilmoittautuminen sähköpostitse: wille(at)saunalahti.fi  KAIKILLE KURSSEILLE VOI ILMOITTAUTUA JO NYT

Mukaan koiran kutsumanimi, ikä rotu ja sukupuoli sekä kurssin maksajan nimi ja sähköpostiosoite (mikäli eri josta viesti tulee). Lisätiedot kurssista ja maksu- yms. ohjeet saat sähköpostiisi vasta n.1-2 viikkoa ennen kurssin alkua.

Kesäkuun pentukurssi alkaa tiistaina 4.6. klo 19-20 Sirkuskentällä (Malminkartano)

Arkitoko (5 viikon koulutusohjelmat)

Arkitoko on pentukurssin käyneille sopiva jatkokurssi. Arkitokossa opetellaan koiran elämän kannalta tärkeitä perusasioita, sosiaalista käyttäytymista ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Seuraava arkitokokurssi alkaa näillä näkymin elokuussa Sirkuskentällä (Malminkartano). Hinta 50 e.

Ilmoittautuminen: wille(at)saunalahti.fi

Mukaan koiran kutsumanimi, ikä rotu ja sukupuoli sekä kurssin maksajan nimi ja sähköpostiosoite (mikäli eri josta viesti tulee). Lisätiedot kurssista ja maksu- yms. ohjeet saat sähköpostiisi vasta n.1-2 viikkoa ennen kurssin alkua.

Toko-koulutukset (6 viikon koulutusohjelmat)

Toko-koulutukset sopii koirakoille, joiden tavoitteena on jossain vaiheessa tottelevaisuuskokeet. Kurssi sopii myös niille jotka haluavat kouluttaa koirastaan tottelevaisen harrastekoiran. Toko-koulutukset jakaantuvat eri tasoihin: Toko1, Toko2 sekä Tokolupaukset ja Kilpailuvalmiiden ohjattu toko.

Toko1 on tarkoitettu koirakoille jotka käytännössä ovat jo harjoitellet ja hallitsevat pentukurssilla opetetut asiat ja haluavat jatkaa tokoharrastusta eteenpäin.

Toko2 on  jo paremmin osaavien ja enemmän harjoitelleiden koirakoiden koulutusryhmä. Kurssilla toivotaan koirien hallitsevan jo hieman tokon alkeita eli Toko1 kurssin käyneet ovat etusijalla.
 
Tarkoitus on että koirakko edistyy niin että voisi siirtyä seuraavalle tasokurssille. Mikäli seuraavalla tasolla ei ole heti tilaa, on edessä kotiharjoittelujakso.

Seuraavat Toko1 ja Toko2 kurssit alkavat elokuussa Malminkartanon Sirkuskentällä. Hinta 60 e.

Ilmoittautuminen: wille(at)saunalahti.fi

Tokolupaukset (TÄYNNÄ)

Koirakon edistyttyä tarpeeksi  on vuorossa Tokolupausten ryhmä, johon ensisijalla ovat alemmilta kursseilta kouluttajiemme suosituksen saaneet koirakot, mutta mukaan mahtuu myös muita. Tokolupaukset harjoittelevat kesäkaudella viikoittain toukokuusta kesäkuun loppuun ja sitten taas elokuusta syyskuun loppuun. Heinäkuussa kenttä on vapaa omatoimiharjoittelulle. Kesäkauden 2019 ensimmäinen harjoittelujakson (toukokuu-kesäkuun loppu) hinta 80 e. Koulutusaika tiistaisin klo 19-20 Malminkartanon Sirkuskentällä
Ilmoittautuminen: wille(at)saunalahti.fi

Kilpailuvalmiiden ohjattu ryhmä (TÄYNNÄ)

Koirakon edistyttyä tarpeeksi on vuorossa kilpailuvalmiiden ryhmä. Ryhmä on tarkoitettu kilpailuvalmiille ja myös jo tottelevaisuuskilpailuissa alemmissa luokissa kilpailleille koirakoille. Etusijalla ovat HSKP:n alemmat kurssit käyneet ja sieltä suosituksen saaneet koirakot, mutta mukaan mahtuu myös muita Kilpailuvalmiit harjoittelevat kesäkaudella viikoittain toukokuusta kesäkuun loppuun ja sitten taas elokuusta syyskuun loppuun. Heinäkuussa kenttä on vapaa omatoimiharjoittelulle. Kesätkauden 2019 ensimmäinen harjoittelujakson (toukokuu-kesäkuun loppu) hinta 80 e. Koulutusaika tiistaisin klo 20-21 Malminkartanon Sirkuskentällä

Ilmoittautuminen: wille(at)saunalahti.fi

HSKP:n Nuorten koirien tokorinki

Nuorten koirien tokorinki on tarkoitettu 10 kk – 2-vuotiaille koirille, joiden ohjaajat ovat kiinnostuneita systemaattisesta ja tavoitteellisesta koiransa kouluttamisesta ja kilpailemista ja jotka tähtäävät arvokilpailumenestykseen Helsingin Seudun Kennelpiirin alueella vuonna 2012 käynnistyneeseen Nuorten koirien tokorinkiin valitaan vuosittain hakemusten ja näyttökokeen perusteella 5-8 uutta koirakkoa seuraavalle 2-vuotiskaudelle.