Nuorisojaosto

Mikä on nuorisojaosto? Miten mukaan?

Nuorisojaoston tarkoitus on järjestää matalan kynnyksen koiraharrastustoimintaa nuorille koiraharrastajille pääkaupunkiseudulla. Jaosto pyrkii tarjoamaan erilaisia, erityisesti nuorille suunnattuja lajipäiviä, luentoja ja kursseja.

Tapahtumat ovat maksuttomia, ja niihin voi osallistua myös ilman aiempaa lajikokemusta. Voit kysyä meiltä myös lainakoiraa tapahtumiimme, mikäli sinulla ei ole omaa koiraa.
Alaikärajaa tapahtumiin ei ole, koiran tulee kuitenkin olla nuoren hallinnassa! Etusijalla tapahtumiin ovat alle 25-vuotiaat nuoret, mutta mikäli paikkoja jää, ovat tätä vanhemmatkin tervetulleita.

Järjestämme mm. erilaisia lajiin tutustumispäiviä (agility, rally-toko, toko yms.) ja teemakoulutuksia/workshopeja. Otamme mielellämme ehdotuksia tulevista järjestettävistä tapahtumista. Ilmoitamme tapahtumista kotisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.

 

Junior Handler -piirinmestari valitaan Royal Canin Showssa Helsingin Seudun Kennelpiirin kansainvälisen kevätnäyttelyn yhteydessä.

 

Best of the Best - piirinmestarien junior handler -kilpailu

Helsingin seudun Kennelpiirin nuorisojaosto järjestää kutsukilpailun Koiramessuilla (https://www.koiramessut.fi/koiranayttelyt/junior-handler-0) vuoden 2019 junior handler -piirimestareille. Vastaanotamme piirimestareiden yhteystietoja sähköpostitse kutsun lähettämistä varten. Voit ilmoittaa yhteystietosi (nimi, puhelin ja postiosoite, ja minkä kennelpiirin mestaruuden olet voittanut) sähköpostilla osoitteeseen nuorisojaosto.hskp(a)gmail.com

Tuomariesittely ja tarkemmat tiedot julkaistaan pian.

Lisätietoa antaa: Elina Kollanus nuorisojaosto.hskp(a)gmail.com