Nuorisojaosto

Tervetuloa mukaan nuorisojaoston toimintaan!

      

(Kuva: Maria Försstrom)

Ajankohtaista:

 

 

VUODEN NUORI KOIRAHARRASTAJA 2020 

Vuoden nuoreksi koiraharrastajaksi 2020 valittiin Helsinkiläinen Saimi Forsström, onneksi olkoon!

Tässä Saimin esittely:

 

Hei, olen 13-vuotias Saimi Forsström Helsingistä ja minulla on 3-vuotias Australian labradoodle uros Vili. Harrastamme ohjatusti agilityä. Omatoimisesti hömppäilemme rally-tokoa, nose workkia ja canicrossia.Usein kun ihmiset kysyy että mitä harrastan, niin vastaan että koirajuttuja. Jotkut ihmiset toteavat siihen että eihän se mikään harrastus ole... eikä olekaan. Koen koiraharrastamisen enemmänkin elämäntavaksi.


Koko elämäni rakentuu Vilin ympärille. Aamulla saatan herätä seitsemältä treenaamaan ulos sateeseen, ihan vaan koska rakastan sitä. Iltaisin mietin pääni puhki mitä seuraavaksi treenattaisiin tai sitä miten ratkaisisin jonkin käytösongelman. Jos koulussa saa piirtää vapaavalintaisen kuvan, piirrän tietysti Vilin. Hankalina päivinä puolestaan käperryn Vilin viereen.

En tiedä mitä tekisinkään elämälläni jos Viliä ei olisi. Kuulumme yhteen.

 

 

------------------------------

 

Pysy kuulolla ja seuraa meitä myös somessa:

Facebook: @nuorisojaosto

Instagram: @hskp_nuorisojaosto

Millaista toimintaa sinä toivoisit? Kerro meille: nuorisojaosto.hskp(a)gmail.com

 

Mikä on nuorisojaosto? Miten mukaan?

Nuorisojaoston tarkoitus on järjestää matalan kynnyksen koiraharrastustoimintaa nuorille koiraharrastajille pääkaupunkiseudulla. Jaosto pyrkii tarjoamaan erilaisia, erityisesti nuorille suunnattuja lajipäiviä, luentoja ja kursseja.

Tapahtumat ovat maksuttomia, ja niihin voi osallistua myös ilman aiempaa lajikokemusta. Voit kysyä meiltä myös lainakoiraa tapahtumiimme, mikäli sinulla ei ole omaa koiraa.
Alaikärajaa tapahtumiin ei ole, koiran tulee kuitenkin olla nuoren hallinnassa! Etusijalla tapahtumiin ovat alle 25-vuotiaat nuoret, mutta mikäli paikkoja jää, ovat tätä vanhemmatkin tervetulleita.

Järjestämme mm. erilaisia lajiin tutustumispäiviä (agility, rally-toko, toko yms.) ja teemakoulutuksia/workshopeja. Otamme mielellämme ehdotuksia tulevista järjestettävistä tapahtumista. Ilmoitamme tapahtumista kotisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.

 

Junior Handler -piirinmestari valitaan Royal Canin Showssa Helsingin Seudun Kennelpiirin kansainvälisen kevätnäyttelyn yhteydessä.

 

Sivut päivitetty 30.3.2021