Nuorisojaosto

Tervetuloa mukaan nuorisojaoston toimintaan!

      

(Kuva: Maria Försstrom)

 

                                                               

 

Katso nuorisojaoston tulevat tapahtumat sivun alavalikosta!                                                  

Mikä on nuorisojaosto? Miten mukaan?

Nuorisojaoston tarkoitus on järjestää matalan kynnyksen koiraharrastustoimintaa nuorille koiraharrastajille pääkaupunkiseudulla. Jaosto pyrkii tarjoamaan erilaisia, erityisesti nuorille suunnattuja lajipäiviä, luentoja ja kursseja.

Tapahtumat ovat maksuttomia, ja niihin voi osallistua myös ilman aiempaa lajikokemusta. Voit kysyä meiltä myös lainakoiraa tapahtumiimme, mikäli sinulla ei ole omaa koiraa.
Alaikärajaa tapahtumiin ei ole, koiran tulee kuitenkin olla nuoren hallinnassa! Etusijalla tapahtumiin ovat alle 25-vuotiaat nuoret, mutta mikäli paikkoja jää, ovat tätä vanhemmatkin tervetulleita.

Järjestämme mm. erilaisia lajiin tutustumispäiviä (agility, rally-toko, toko yms.) ja teemakoulutuksia/workshopeja. Otamme mielellämme ehdotuksia tulevista järjestettävistä tapahtumista. Ilmoitamme tapahtumista kotisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.

 

Junior Handler -piirinmestari valitaan Royal Canin Showssa Helsingin Seudun Kennelpiirin kansainvälisen kevätnäyttelyn yhteydessä.

 

Pysy kuulolla ja seuraa meitä myös somessa:

Facebook: @nuorisojaosto

Instagram: @hskp_nuorisojaosto

 

Millaista toimintaa sinä toivoisit? Kerro meille: nuorisojaosto.hskp(a)gmail.com

______________________________

Mitä nuorisokoordinaattorit ja nuorisojaostolaiset tekevät? - video

KoiraExpossa helmikuussa 2021 esitetty video, jossa Nuorisokoordinaattorit esittelevät työnkuvaansa ja kertovat mitä kaikkea he ovat saaneet kokea vapaaehtoistyössään.
Käy katsomassa videot linkeistä, mukana myös Helsingin seudun kennelpiirin nuorisojaostolaisia ja nuorisokoordinaattori.

OSA 1

OSA 2

Sivut päivitetty 20.11.2021