Vuosikokous 2020-siirretty pidettäväksi 5.8.2020

Suomen Valtioneuvoston, Terveyden ja Hyvinvointilaitoksen sekä Suomen Kennelliiton ohjeistuksen mukaisesti, Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin 25.3.2020 suunniteltu vuosikokous siirretään toisen kerran, pidettäväksi keskiviikkona 5.8.2020 klo 18:30

Sääntömääräinen vuosikokous  keskiviikkona 5. elokuuta 2020 alkaen klo 18.30. Kokous pidetään Konferenssikeskus Valkeassa, Koulukatu 47, 60100 Seinäjoki.

Kokouksessa suoritetaan myös ansiomerkkien ja kiertopalkintojen jako.

Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 17.30. Vältä ruuhkaa, tule ajoissa!

 

Jäsenyhdistysten toimintailmoitus

Toimintailmoitus tehdään sähköisesti Omakoira-palvelun kautta. Jos yhdistykselläsi on ongelmia Omakoira-palvelun käytössä, ole yhteydessä sihteeriin, jotta saisimme kaikki yhdistyksen palvelun piiriin. Yhdistyksiä pyydetään ilmoittamaan jäsenmääränsä 31.3.2020 mennessä.

Huomattavaa kuitenkin on, että yhdistyksen toimihenkilöihin voi tehdä muutoksia ympäri vuoden, eli Omakoira-palveluun kirjataan uuden toimihenkilön tiedot välittömästi sen jälkeen, kun muutos luottamustehtävässä on tapahtunut. Näin yhdistyksen tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti palveluun.

Omakoirapalveluun nimetyllä jäsenyhdistyksen puheenjohtajalla ja sihteerillä on oikeus tehdä yhdistyksen nimissä näyttely – ja koeanomuksia. Mikäli kumpikaan näistä henkilöistä ei hoida yhdistyksenne anomuksia, voitte ilmoittaa henkilön nimen, joka lisätään Omakoirapalveluun jäsenyhdistyksen ”tapahtumien ylläpitäjäksi”. Jäsenyhdistyksen tapahtumien ylläpitäjästä tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä kennelliiton jäsennumero.

Ilmoittakaa tällainen henkilö kennelpiirin sihteerille sähköpostiosoite: sihteeri.epkp(at)gmail.com lisäystä varten. Muistakaa nimetä myös jäsenyhdistys ilmoitukseen.