Vuosikokous 2019

Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin vuosikokous pidetään ke 27.3.2019 klo 18.30. Kokous on Koulutuskeskus Sedun auditoriossa, osoite Kirkkokatu 10, 60100 Seinäjoki.

HUOM! Mikäli olet tehnyt/teet toimintailmoituksen Suomen Kennelliiton Omakoira- palvelussa, ei paperista toimintailmoitusta tarvitse lähettää. Tarkistathan että Omakoirapalveluun täytetyssä toimintailmoituksessa näkyy myös jäsenyhdistyksenne jäsenmäärä.

Pyydämme palauttamaan toimintailmoituskaavakkeen täytettynä mahdollisimman pikaisesti: Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri / Heidi Hautala, Varvenkyläntie 626, 60800 Ilmajoki.

Omakoirapalveluun nimetyllä jäsenyhdistyksen puheenjohtajalla ja sihteerillä on oikeus tehdä yhdistyksen nimissä näyttely – ja koeanomuksia. Mikäli kumpikaan näistä henkilöistä ei hoida yhdistyksenne anomuksia, voitte ilmoittaa henkilön nimen, joka lisätään Omakoirapalveluun jäsenyhdistyksen ”tapahtumien ylläpitäjäksi”. Jäsenyhdistyksen tapahtumien ylläpitäjästä tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä kennelliiton jäsennumero.

Ilmoittakaa tällainen henkilö kennelpiirin sihteerille sähköpostiosoite: sihteeri.epkp@gmail.com  lisäystä varten. Muistakaa nimetä myös jäsenyhdistys ilmoitukseen.