Tilat

Kennelpiirin tilat

Kennelpiirin toimitilojen osoite on Insinööriväylä 5, Seinäjoki.
[ Karttalinkki ]

Huom! Toimistolla EI ole postilaatikkoa, kennelpiirille tuleva posti lähetetään sihteerille.

Kennelpiirin tilat 

Kennelpiirin toimisto on Seinäjoella, osoitteessa Insinööriväylä 5 C. Toimistotila on 101 m². Tila on yhtenäinen ja toimii hyvin kokous- ja koulutuskäytössä. Kennelpiirin jäsenyhdistykset ja jaostot saavat vuokrata toimistotilaa kokous- ja koulutuskäyttöön vastikkeetta. Toimiston varaukset on tehtävä sihteeriltä. Toimisto tulee siivota asianmukaisesti kokouksen jälkeen.

 

 

Kennelpiirillä on myös varasto toimistotilan seinänaapurina, osoitteessa Insinööriväylä 5 B. Varasto on saman kokoinen kuin toimisto ja siellä ovat kaikki kennelpiirin tarvikkeet ja lomakkeet.

Pysäköinti
Toimistoa käyttävien yhdistysten ja yhteisöjen on huomioitava huolellisesti pysäköinti tilaisuuden aikana. Autot eivät saa olla toisten osakkeidenomistajien ovien edessä, koska rakennukset ovat teollisuuskäytössä. Omistajat voivat joutua asioimaan tiloissaan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Omistajien toimintaa haittaavista pysäköinneistä on tullut valituksia, viimeisin tämän vuoden kesäkuussa. Jatkossa on meneteltävä siten, että tilaisuuksiin osallistuvien on pysäköitävä autot kadun varteen.

Avaimet ja toimiston varaus
Toimiston numeroidut avaimet on annettu hallituksen jäsenille, toimihenkilöille ja jaostojen puheenjohtajille. Avain on myös varastonhoitajalla. Kennelpiirin jäsenyhdistykset saavat vuokrata toimistotilaa kokous- ja koulutuskäyttöönsä vastikkeetta. Toimiston varaukset ja avaimen lainaus: Heidi Hautala puh: 044 - 5055628, email: sihteeri.epkp@gmail.com