Tilat ja välineistö

ETELÄ-HÄMEEN KENNELPIIRIN KOKOUS- JA KOULUTUSTILAT 

Etelä-Hämeen Kennelpiiri ry:n kokous ja koulutustilat sijaitsevat Hämeenlinnassa, Kaurialan kaupunginosassa, osoitteessa Parolantie 13. 

Tila on tarkoitettu vain kennelpiirin jäsenyhdistysten, jaostojen, toimihenkilöiden sekä kennelpiirin omaan käyttöön.

Kokoustilat on varustettu videotykillä, dvd-laitteella ja kopiokoneella. Tilassa on mahdollisuus järjestää kerhoiltoja, koulutustilaisuuksia sekä muita tilaisuuksia. Tila on suunniteltu siten, että koko tilaan mahtuu noin 50 henkilöä, ja se on jaettavissa kolmeen osaan. "Luentosaliin" mahtuu 24 henkeä, kokouskabinettiin 10-15 henkeä ja keittiöön 8-10 henkeä. Käytettävissä on myös kahvinkeittimet ja kahviastiasto noin 40 hengelle. . 

Tilavaraukset hoidetaan Siinan piha ja lemmikki Oy:n kautta, osoite Eino Leinon katu 24, Hämeenlinnan, puh 040 0668570. Samasta paikasta noudetaan avain, joka on tilan käytön jälkeen välittömästi palautettava. 

Tilavarauskirjaan merkitään yhdistyksen nimi, käyttöpäivä ja -aika sekä avaimen noutajan nimi ja yhteystiedot, esim. puhelinnumero. Lisäksi käyttö kirjataan kokoustilassa olevaan vihkoon. 

Vuokrattomuus perustuu siihen, että käyttäjät itse huolehtivat tilan siivouksesta ja astioiden tiskaamisesta käytön jälkeen. Tilan siivouskaapista löytyy riittävä määrä siivoustarvikkeita ja -aineita. Roskat pitää viedä ulkona sijaitsevaan keräyspaikkaan. Ikkunoissa olevat kaihtimet tulee sulkea tilaisuuden jälkeen. Kokoustilassa olevat välineet ovat kaikkien käytettävissä. Niitä tulee kuitenkin käyttää ja käsitellä huolellisesti. Omia välineitä voi tilaan tuoda, mutta ne pitää tilaisuuden jälkeen viedä pois. Lukituissa tiloissa olevat tavarat ovat yksinomaan piirin hallituksen käytössä. 

Kokoustilaan ei saa tuoda koiria, eikä sisällä saa tupakoida!